Takk til Fjordkraft

Fjordkraft og Plukkposen

En stor takk til Fjordkraft som ble vår aller første kunde. I tillegg til det bidro Fjordkraft til å realisere drømmen om Plukkposen.

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

Å være miljøvennlig er noe som henger høyt hos Fjordkraft og deres ansatte. Bedriften har vært helt klimanøytral siden 2007, og i 2017 ble lokalene i Bergen, Trondheim og Sandefjord sertifiserte miljøfyrtårn.

I tillegg har de siden 2016 jobbet med et nytt klimaløfte ved navn «Klimanjaro». Med dette stiller Fjordkraft krav om at selskapets leverandører skal være klimanøytrale innen 2019. I september 2018 vant Fjordkraft FNs klimatiltakspris “Momentum for Change Lighthouse Activity” for dette prosjektet.

Vi synes Plukkposen er et flott tiltak for å bevisstgjøre folk i hverdagen, og for å sikre at rydding av naturen vår ikke er noe som kun skjer når det er ryddeaksjon. Hvis vi alle gjør litt hver dag vil det ha en stor innvirkning på miljøet rundt oss.

– Fjordkraft om plukkposen

Bli med og plukk!

Fjordkraft.no